Välj en sida

5 Sensationella Naturliga Oljor För En Vacker Hud

5 Sensationella Naturliga Oljor För En Vacker Hud

Moder natur främjar vårt fysiska och psykiska välbefinnande genom att bidra med en enorm flora, från vilken vi får många nyttiga och näringsrika grönsaker, frukter, blommor och nötter.

Och även om konsumtion av allt detta som en del av en regelbunden diet bevarar den allmänna hälsan, inklusive hudens hälsa, inifrån, ger dessa skördeprodukter, när de appliceras externt på ansikte och kropp, också stora fördelar för en uppfräschad, livfull look.

Höj nivån på ditt skönhetsarbete och visa upp en felfri, ungdomlig och strålande look med vårt breda utbud av hudvårdsprodukter och eteriska oljor!

Ja, de flesta av er känner till de fantastiska fördelarna med att använda extrakt från grönsaker, frukt, blommor, nötter och till och med skal i kosmetika och hudvård.

Men visste du att till och med de pyttesmå fröna som finns i dessa naturliga gåvor innehåller magnifika incitament för förbättrad hudstruktur och ett attraktivt utseende?

Frön från grönsaker, frukter, nötter och blommor innehåller rikliga reserver av organiska oljor som består av flera värdefulla beståndsdelar som vitaminer, flavonoider, antimikrobiella medel, antioxidanter och antiinflammatoriska faktorer. Dessa hjälper effektivt till att bota en mängd hudproblem, från akne och finnar till mörka fläckar, ärr och eksem.

Inte bara detta, utan rena oljor från frön ger också fukt till torr hud och förhindrar solbränna, förutom att synligt vända åldersklockan.

Så vad väntar du på? Lägg till dessa fantastiska fröoljor i din hudvårdsrutin redan i dag för att skörda deras utmärkta egenskaper för att ge näring åt huden och en hänförande look!

5 extraordinära ekologiska fröoljor för felfri, strålande hud:

Granatäpplefröolja

Granatäppleolja är verkligen ett elixir för hudens välbefinnande. Den kommer från fruktens små kapslar och innehåller en skattkammare av ämnen för att avhjälpa tillstånd som akne, pormaskar, vita pormaskar, finnar och ärr. Detta lysande fröisolat innehåller omega-fettsyror, punicinsyra och flavonoider, som ger användbara antiinflammatoriska egenskaper för grov, skadad hud, för att ge en slät textur och en föryngrad look.

Svartkumminfröolja

Denna trögflytande olja, som också kallas kalonjiolja, är en fantastisk gåva från naturen för att avhjälpa en mängd hudbesvär. Infektioner på huden orsakas huvudsakligen av mikrobiella bakterier, och svartfröolja gör underverk när det gäller att bota rosacea, psoriasis och eksem, tack vare sina anmärkningsvärda antibakteriella och svampdödande egenskaper som lugnar klåda, fjällning och irritation på de drabbade yttre områdena.

Hampaolja

Hampoljan, även känd som hampfröolja, är full av fantastiska hudstärkande ingredienser och erbjuder en mängd fördelar för åldrande hud. De otaliga fleromättade föreningarna, inklusive gamma-linolensyra, oljesyra och linolsyra, fungerar i synergi och minskar uppkomsten av rynkor, fina linjer och slapphet, förutom att de kraftigt stimulerar kollagenproteinsyntesen, för att avslöja en ungdomlig, fyllig och glödande hud.

Baobabolja

Denna oljehaltiga vätska, som framställs av de små ärtorna i baobabfrukten, är verkligen en magisk lösning för att uppnå en jämn hy. Baobabolja innehåller A-vitamin, C-vitamin och palmitinsyra, som alla har en enorm antioxidantpotential, för att minimera mörka fläckar, brunfärgning, fläckar orsakade av solbränna och bristningar, för att eliminera ojämn ton och ge en fläckfri, bländande hud.

Kiwiifröolja

Kiwiifröolja, som erhålls från de små fröna från kiwii-växten, är välsignad med godheten hos unika komponenter som omega 9-fettsyror, tanniner och estrar, som är en välsignelse för ihållande torr hud. Rikedomen av mjukgörande egenskaper i denna fantastiska oljiga tinktur ger rikligt med fukt för att återfukta grova, tråkiga områden, för att lämna efter sig en sammetsmjuk och smidig hud.

SENASTE